Rutes per passejar per la muntanya

Pàgines    < Anterior 1 2 3 4

 • L'Empedrat de Morou (Vallès Oriental)

  Penjat per Javier Caparrós el 10/04/2014
  L\'Empedrat-de-Morou
  L\'Empedrat-de-Morou

  Dificultat: Baixa

  Duració: 1h 45m

  Distància: 5,8 Km

  Desnivell: 100 m

  Font: Diputació de Barcelona

  Enllaç: Premeu Aqui

  La ruta cap a l'empedrat de Morou s'inicia al Centre d'Informació Can Casades del Parc Natural del Montseny, on hi ha uns quadrats de color taronja que senyalen el camí. Des d'aquí, es baixa cap a la riera de Santa Fe i s'agafa el camí de pujada que passa davant l'Escola de Natura Can Lleonart.

  En aquest indret es poden agafar dos senders. Si es gira cap al Pla de Mulladius, es pot seguir pel turó de Morou i després davallar fins a l'empedrat de Morou. Aquesta balconada rocallosa ofereix una espectacular panoràmica sobre tota la vall de Santa Fe, el turó de l'Home, les Agudes, el turó de Morou, la serralada de Marina i la depressió vallesana.

  L'excursió continua endinsant-se en una espessa fageda fins arribar al pantà de Santa Fe. Més endavant, el camí s'estreny i voreja l'estanyol o embassament petit. L'itinerari finalitza retornant a Can Casades pel mateix camí de l'inici.

  més informació

 • Torrent de la Cabana (Ripollès)

  Penjat per Tere Taberner el 10/04/2014
  Torrent-de-la-Cabana
  Torrent-de-la-Cabana

  Dificultat: Baixa

  Duració: 3 hores

  Distància: 9,25 km

  Desnivell: 218m

  Font: Turisme Capdevànol

  Enllaç: Premeu Aqui

  Un itinerari circular que té una distància de 9,25 km i un desnivell de 218m que podem fer sencer o tornar enrere en qualsevol moment si anem amb nens, perquè als primers gorgs s'’hi arriba tot passejant i es surt de l'’àrea de lleure Font del Querol.

  Recorre el torrent d'’Estiula o de la Cabana que ens porta a set gorgs d’'aigua transparent on poder-se refrescar si fa calor. Passa per prats, per diferents tipus de bosc a quin més interessant.

  Sigui quina sigui la època de l’any escollida, segur que ens sorprendran les flors, els paisatges i, perquè no, algun bolet. En fi, una ruta on no hi falta de res!!!!!!!!

  més informació

 • Pàgines    < Anterior 1 2 3 4