Sortides en grup de l'Associació Boletaire B de Bolets

Pàgines    1

 • Sortida Primavera 2014

  Penjat per Javier Caparrós
  31-05-2014
  Sortida-Primavera-2014
  Sortida-Primavera-2014


  Sortida de primavera, per terres de l'Alt Urgell, gairebé una quarantena de persones. Un dia fantàstic, el temps ens va respectar.

  La sortida va començar el divendres, molts dels companys van anar el dia anterior i van passar la nit al refugi de La Basseta, comentaris, rialles, una bona estona per la nit.

  Dissabte va arribar la resta de companys, una sortida pel bosc on es va caçar una quantitat abundant de marçots (Hygrophorus marzuolus), alguns ceps (Boletus pinophilus) i algunes múrgoles (Morchela sp). Al migdia, un bon menjar a la zona de les barbacoes on van continuar les converses sobre bolets i les rialles.

  Una sortida genial amb la millor gent!!!!!


 • Sortida a les Fagedes del Montseny, empedrat de Morou

  Penjat per Javier Caparrós
  06-05-2014
  Sortida-a-les-Fagedes-del-Montseny,-empedrat-de-Morou
  Sortida-a-les-Fagedes-del-Montseny,-empedrat-de-Morou

  Sortida sense el objectiu dels bolets, solament donar un passeig per la natura, per les precioses fagedes de Santa Fe del Montseny, una volta de quasi be 3 horetes. Un plaer saludar als vells companys, i conèixer noves cares, que ben segur passaran a formar part de la gran família d’amics que any rere any es va creant. Un altre objectiu, recollir escombraries complert, tothom s’ha comportat d’una manera envejable. Personalment, estic molt orgullós de conèixer a gent tan ben parida. Com a fotos, alguns moments, imagino que la resta de companys anireu completant l’àlbum


 • Pàgines    1

Sortides Grup